Mit første Donnakort (udfordringer)

Så nåede jeg også lige det her kort: 

Det er mit første Donna-kort og jeg er vild med det! Det var netop et kort af denne skabelon, som fik mine øjne op for, at Donnakort findes. Kortet her skal deltage i 2 forskellige udfordringer, der begge har deadlines netop i dag, så jeg brugte meget af aftenen på at sy i går – det tager længere tid end man egentlig lige regner med ;-)
Kortet deltager hos Panduro,  hvor temaet passende nok er syninger. I Karinas fredegsudfordring vil hun også se syninger, så den pulje ryger kortet også i.
Tak fordi du kiggede forbi!

Mit kort blev udvalgt som vinder på PanduroBloggen! Jeg er dermed den heldige modtager af et gavekort til Panduro! Skønt :-) 

OBS: Ny udfordring starter i morgen fredag d. 2. september – kig forbi

10 thoughts on “Mit første Donnakort (udfordringer)

Skriv et svar