Bloggen vågner op fra hi…

Der har været lidt stille på bloggen på det sidste, men jeg har igen haft gang i en eksamen. Jeg er ved at afslutte min uddannelse til pædagog og ja, så skal man jo vise, hvad man kan. 
Nu er jeg igen tilbage og jeg vil opdatere i løbet af de næste par dage. Jeg skal jo også på rundtur i Blog-land og se, hvad I andre har haft gang i – det glæder jeg mig til at hygge mig med!
I dag vil jeg vise, hvilken dejlig gevinst jeg modtog med posten fra Karina for lidt siden. Jeg vandt den gennem en Karinas fredagsudfordringer i august. Det var en dejlig pakke at modtage: gavestempel fra Hero art, Bo bunny brads og en sød hilsen fra Karina i et smuk kort! Se bare her: 

Jeg havde også en pædagog i en vuggestue, hvor jeg henter børn, at takke, da hun meget sødt lånte mig nogle artikler til min forrige eksamen. Jeg lavede et takke-tag til hende:

Det var alt for nu, men kom endelig igen – jeg vil som sagt lægge lidt opdateringer ud de næste par dage :-)

3 thoughts on “Bloggen vågner op fra hi…

  • 21. september 2011 at 20:48
    Permalink

    Mange tak for bemærkningen – håber det virker nu! Og tak – jeg er først færdig til januar, men det sidste er ren eksamen – det bliver godt at få det overstået :-)

Skriv et svar