Sofies skønne sko

Kortet til min kusine, som lige er fyldt 18 endte med at komme til at se sådan her ud:

Det er en Donna-skabelon og metoder er, som den plejer at være. Du kan se mine andre eksempler på denne skabelon – her, her og her
 
Til den opmærksomme læser, så er det her ikke kortet, jeg oprindelig startede på og som jeg nævnte i mit photochallenge-indlæg om farven rød, men sådan er det nogen gange – tingene udvikler sig hele tiden :-)

Tak for dit besøg og fortsat god lørdag!

1 0 0 0 0

2 Responses

 1. Katrine
  Katrine at |

  Hvordan har du lavet det flotte kort?

  Er ternerne gammelt gavepapir el.lign.?

  1. Camomilla
   Camomilla at |

   Hej Katrine, tak for både besøg og kommentar! Kortet er lavet ud fra en Donna-skabelon, som kan købes her: http://scrapper.dk/pl/Donna_kort_127.aspx. Papiret er et designark og jeg skal ikke kunne sige, hvor jeg har købt det. Jeg tror desuden sagtens, man kan bruge gavepapir – det var en god idé. Kh Camilla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.