En kærlig hilsen…

Dette lille kort er en del af den give away, der kører her på bloggen i øjeblikket, hvor du bl.a. kan vinde 5 stk. unika-kort af eget design. Jeg vil vise de fem kort frem løbende:

Jeg har først stemplet med de sorte stempler (gaven og hjertet) og herefter brugt masking-metoden, hvor man dækker stemplet med en post-it, for herefter at stemple udenom motivet – det har jeg gjort med det røde stempel (teksten). Indeni har jeg lavet et fint skrivefelt med kant og små detaljer.

Der er stadig plads til flere i min give away – der er efterhånden en hel del lodder i puljen og det er rigtig dejligt! Igen en velkomst til nye læsere :-)

Har du endnu ikke lagt dine lodder i puljen, så kan du komme direkte til min give away ved at klikke på billedet herunder:


Tak for dit besøg!

OBS! 
Husk at opfylde alle krav til lodderne, du lægger i puljen. Er alle krav ikke opfyldt, bliver der trukket en ny vinder – det skal gå retfærdigt til :-)

2 thoughts on “En kærlig hilsen…

 • 10. juli 2012 at 7:53
  Permalink

  Hej søde Camilla..

  Tak for hygge i søndags!

  Er vild med din blog – gid jeg havde tid/kreativitet til sådanne.

  Elsker dine kort – især med gaven og hjertet.

  Holder øje og får gode ideer.

  Nu starter jeg med halskæden i weekenden :)

  Kram Julie

 • 11. juli 2012 at 20:22
  Permalink

  Ejjj, søde Julie sikke en overraskelse at se dig her! Det er dejligt, du kiggede forbi og har lyst til at følge med :-) Selv tak for i søndags – det var super hyggeligt! Jeg glæder mig til at høre, hvordan det kommer til at gå med kæden – det burde ikke være så svært. Stort kram til dig :-)

Skriv et svar