Shopping og inspiration hos Søstrene

Jeg var et smut i Søsterne Grene i går og her var virkelig mange fine sager at kigge på 
og blive inspireret af! Jeg synes disse vaser og også de søde lysestager er super fine:
Vaser og stager lod jeg stå, for denne gang var det jagten på Masking tape, der var det helt store :-)
Desværre blev det kun til en enkelt rulle, meeen en fin en af slagsen:

Jeg var lidt ærgerlig over udvalget af masking tape, så der røg også lidt neon-tape i kurven :-)

Tak for dit besøg og rigtig herlig lørdag til dig!

7 thoughts on “Shopping og inspiration hos Søstrene

 • 10. november 2012 at 12:10
  Permalink

  Den ene vase har jeg fået fingrene i men jeg mangler den riflede…Origami modellen ;O) Hvilken en SG har du de billeder fra…jeg vil såååå gerne have den, men den har været udsolg i de butikker jeg har været i ;O)

  • 10. november 2012 at 14:49
   Permalink

   Hej Betina. Jeg var i Søsterne Grene i Lyngby Storcenter. Jeg synes, der var rimelig mange tilbage her, så du må afsted og få fingrene i én. De er så fine, jeg har set dem flere steder i blogland. Måske jeg også skal have en, nu må vi se :-) Held og lykke med jagten og god lørdag!

  • 10. november 2012 at 15:05
   Permalink

   Rettelse: Egentlig tror jeg kun, der er de fire tilbage, af den vase du søger, som er på billedet. Så kan det godt være, du skal være ret heldig, hvis du vil have fat i en. Jeg var der i går omkring kl. 13.

  • 11. november 2012 at 8:26
   Permalink

   Jeg har også købt de små vaser i forskellige farver – de udgør det som årets adventskrans herhjemme :-)
   Ta et kig …

   Nina :-)

  • 12. november 2012 at 19:30
   Permalink

   Hej Nina, jeg har besøgt din blog og hvor er der en god idé at bruge stagerne som adventskrans. Er tallene du har sat på stickers? Tak fordi besøg hos mig og på gensyn :-)

Skriv et svar