Vi tager forskud på glæderne og åbner en låge i julekalenderen

Ja, vi tager forskud på glæderne og åbner en låge i Camomillas julekalender før tid. Her på bloggen vil der udkomme indlæg hver dag mellem d. 1 og 24. december. Jeg vil selv skrive indlæg, men det vil en række gæstebloggere også gøre, hvilket jeg er rigtig glad for, de har lyst til :-) Derudover vil der komme en række give aways og det skal du kun glæde dig til – det bliver helt fantastisk! 
Faktisk skal vi i dag skyde den første give away i gang her på bloggen. Præmien er sponsoreret af Kähler, som jeg sendte en mail i min jagt på de fineste præmier til jer læsere. Jeg er selv meget vild med Kählers produkter og det ved jeg også, at mange andre er og derfor skrev jeg en forespørgsel til dem. Kähler gav mig mulighed for at ønske et produkt, som I har mulighed for at vinde og jeg valgte dette: 

Jeg synes, Kählers Urbania lyshuse er noget så skønne. Jeg har desværre ikke selv nogle, men de står på min ønskeseddel denne jul. Lyshusene spreder en fantastisk hygge i stuen og er vildt flotte både sammen og hver for sig. Kähler skriver selv følgende om deres Urbania Lyshuse: 

Når du i den mørke tid tænder fyrfadslysene i Urbania lyshusene, flyder lys og varme ud i hjemmet, så dine hyggelige hjørner fremhæves på fineste vis. De fire Urbania lyshuse er inspireret af traditionel julepynt, og med deres enkle og samtidig poetiske formsprog passer de smukt ind i et moderne hjem. Deres udtryk er moderne, men har samtidig noget trygt og genkendeligt over sig, fordi vi får et hyggeligt og stilfuldt gensyn med den klassiske landsbykirke også til fyrfadslys. Lyshusene er en fortolkning af det moderne byrum og det ene fremstår som en modernistisk etagebygning, det andet giver associationer til kirkerummet og det tredje minder om et klassisk dansk byhus. 

For at have chance for at vinde det fine Urbania lyshus er der to ting, du skal gøre: 

1. Melde dig som fast læser af bloggen gennem Google Friend Connect, bloglovin eller facebook – og skrive i kommentaren, hvor igennem du følger bloggen. 

2. Skriv også i kommentaren, hvor det fine lyshus skal sprede hyggelig glæde i dit skønne jule-hjem. 

(Det er meget vigtigt, at du læser teksten ordentlig og opfylder begge krav for at deltage i denne give away. Det skal jo gå retfærdigt til :-) Derudover er det vigtigt, du skriver din mail-adr, hvis du ikke har en blog. Til sidst skal nævnes at denne give away kun er for dem, der er bosat i Danmark)

Hvis du får lyst til at dele min give away på din blog/facebook eller andet, er du meget velkommen til det! Du kan blot bruge billedet herover,  

Jeg håber, I har lyst til at være med! Jeg trækker en vinder søndag den 2. december :-)
God dag til jer alle!

DENNE GIVE AWAY ER LUKKET FOR TILMELDING :-)
Kig med i morgen, hvor jeg starter en ny!

131 thoughts on “Vi tager forskud på glæderne og åbner en låge i julekalenderen

Skriv et svar