2. december – fortsat # Julehygge & julestjerner

Så er jeg til adventshygge hos min veninde. Jeg har slået rekord i stjernefletning – sidste år fik jeg vist ikke flettet en eneste, fordi jeg farede vild i vejledningen :-) Nu har jeg flettet 1,5 på ingen tid – hurra for mig ;-)

Har du også gang i juleklipperierne i dag?

4 thoughts on “2. december – fortsat # Julehygge & julestjerner

 • 2. december 2012 at 17:05
  Permalink

  Jeg har helt sikkert haft gang i julepyntning og juleklipperi, bla. er det blevet til en masse julekort, som lige er kommet på bloggen :-) Rigtig god søndag til dig.

 • 3. december 2012 at 10:14
  Permalink

  Tillykke med stjernen ;) Jeg ville have pyntet op med min to-årige i dag. Lidt for ambitiøst projekt! Satte jeg noget op, tog han det ned igen og julepynten fløj så at sige gennem luften. Da han smadrede en af de der “kugler” man ryster med sne, stoppede festen :-)

  • 3. december 2012 at 16:47
   Permalink

   Tak for din lykønskning ift. min julestjerne :-) Det lyder sørme festligt ;-) Kan sagtens forestille mig, at det var noget af en udfordring! Jeg har ikke set dig før på bloggen – velkommen til! Det er dejligt du kommenterer :-)

Skriv et svar