3. december # Give away

Mandag den 3. december byder på endnu en give away. Sponsoren er denne gang den anderledes strikkebutik Fox & Jane, hvor de udover et standart-sortiment har krydret butikken med skæve designere, mindre kendt garn, håndslåede Liberty-knapper, broderier og hvad Jane og Trine ellers lige falder over, som de synes passer ind i deres koncept. På shoppens tilhørende blog blogger de om alt mellem himmel og jord – nyheder i butikken, hvad de har gang i af projekter i både strik og hækling, men også om deres familier, deres venskab og deres ferier.     
Det du har mulighed for at vinde er et Eva Rosenstand årstidsbroderi: 

Broderiet måler 32 x 37 cm. og skulle eftersigende være meget let at gå til. Der følger broderigarn og stof med i kittet. Du kan se et færdigt resultat på Fox & Jane bloggen – lige her!
For at have chance for at vinde dette broderi SKAL du være fast læser af bloggen gennem Google Friend Connect, bloglovin eller facebook – skriv i kommentaren, hvor igennem du følger bloggen. 
Derudover KAN du  få flere lodder i puljen ved at kommentere på indlægene her på min blog i løbet af ugen, så får du for hver kommentar et ekstra lod – skriv “give away” i kommentaren, så jeg ved din kommentar hører til min give away. Du kan kommentere én gang pr. indlæg.
Jeg håber, du har lyst til at deltage – vinderen trækkes d. 9/12. 
Ha’ en rigtig dejlig mandag :-)


OBS denne give away er afsluttet. En ny sættes i gang mandag d. 10/12 :-)

36 thoughts on “3. december # Give away

Skriv et svar