7. december # Fuglen Ruth finder en mage

Kalenderen siger den 7. december. Det er virkelig sjovt at tænke på, hvor stor forskel der er på december-dagene, når man er barn og når man er voksen. Børnene ønsker at dagene skal skynde sig af sted – og ja vi voksne vi kan dårligt følge med.  
I dag vil jeg præsentere en ny beboer her hos mig på 4. tv. I sommers sagde jeg velkommen til hende her og nu har hendes mage også fundet vej hertil :-) 
Sangfuglen af Kay Bojesen – Ruth og Otto
Otto blev min, da jeg i lørdags var til julefrokost og ledelsen uddelte vores fine, fine julegaver. I forvejen har jeg Ruth og da jeg opdagede den nye fugl hed Otto, blev jeg helt begejstret, for det lyder da sødt: Ruth & Otto. 
Fuglen Ruth er opkaldt efter Kay Bojesens svigerdatter. Derfor blev det endnu mere fint, da jeg fandt ud af, at fuglen Otto er opkaldt efter hans søn og at de derfor i virkeligheden har dannet par. Nu er de flyttet sammen på ny og det er nu ret hyggeligt, at de kan stå i hver sin ende af stuen og blinker til hinanden :-) 
 Husk at en kommentar på indlægget her giver dig et ekstra lod i puljen i denne uges give away (det kræver at du har tilmeldt dig selve give away’en her og desuden skriver “give away” i din kommentar, så jeg ved, det er endnu et lod i puljen om det fine Eva Rosenstand årstidsbroderi.  

12 thoughts on “7. december # Fuglen Ruth finder en mage

Skriv et svar