9. december # Sne, kreativitet & en meget heldig vinder!

Sneen har i den grad dalet ned over landskabet i dag – hold da op, hvor er der faldet meget! 
Dagens indlæg blev et aftenindlæg, for jeg har været på farten. Jeg har passet en dreng og vi tog sammen på Louisiana – det var der ikke mange, der gjorde i dag. Aldrig har jeg set Louisiana så tomt på en søndag! 
Vi gik i Børnehuset og var kreative: 
Og så er det jo i dag, at jeg skal afsløre vinderen af denne uges give away, som er sponseret af Fox & Jane. Jeg har brugt Random.org til at finde vinderen, som er: 

MARIE! Tillykke Marie, send mig straks en mail på camillapam@gmail.com og jeg vil sende det fine Eva Rosenstand broderi til dig!
Tak til alle jer der har deltaget i denne uges give away – det har været hyggeligt med al den kommentar-aktivitet på bloggen. Og velkommen til nye læsere! Kig med igen i morgen, hvor den næste give away skydes i gang :-)
Jeg ønsker jer alle en god aften!

6 thoughts on “9. december # Sne, kreativitet & en meget heldig vinder!

Skriv et svar