10. december # Give away

Ihh, jeg er så glad for alle bidragene til min blog i december måned! Også i denne uge har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie :-)
Denne uges give away er sponseret af Designpladsen. Dorte, som er Designpladsens kreative hoved er min kære veninde, som jeg har kendt, siden jeg var ganske lille. Hun er et fantastisk kreativt menneske – på den spontane måde og det er jeg meget inspireret  og fascineret af. Dorte kan se muligheder i alt og kan trylle ingenting eller alting til de flotteste kreativt designede sager. Designpladsen har et sortiment, som er meget bredt. Af mine favoritter er b.la.: puderne m. fotomotiv, produkterne af cykelslanger og ikke mindst denne uges præmie!
Og nu kan jeg ikke trække den længere… Ugens præmie er denne fine halskæde:
  
Materialet kan være svært at gennemskue og det sker ofte, at andre skal mærke på kæden, når jeg har den på, for at finde ud af hvad den egentlig er lavet af. Jeg bruger min meget flittigt, faktisk er den min foretrukne lige nu :-) Jeg håber, der er andre, der finder den ligeså fin som mig og har en inderlig lyst til at vinde en til sig selv eller en de holder rigtig meget af. 
Der er to ting, du skal gøre for at blive deltager i denne give away:


Derudover skal du selvfølgelig skrive en kommentar til indlægget her, så jeg kan se, du deltager.

(Det er meget vigtigt, at du læser teksten ordentlig og opfylder begge krav for at deltage i denne give away. Det skal jo gå retfærdigt til :-) Du kan kun optjene 1 lod i denne give away. Derudover er det vigtigt, du skriver din mail-adr, hvis du ikke har en blog. Til sidst skal nævnes at denne give away kun er for dem, der er bosat i Danmark)

Hvis du får lyst til at dele min give away på din blog/facebook eller andet, er du meget velkommen til det! Du kan blot bruge billedet herover,  

Jeg håber, du har lyst til at deltage – vinderen trækkes d. 16/12. 

Ha’ en skøn og snefuld mandag :-)

14 thoughts on “10. december # Give away

Skriv et svar