17. december fortsat # Give away 2

Så nu vil jeg skyde denne uges 2. give away i gang. Denne give away er sponseret af KAiKU. KAiKU er både en fysisk butik i København og en skøn webshop, hvor søsterene Dorte og Stine har et sortiment af lækkert skandinavisk design. Dorte og Stine har sagt ja til, at jeg kan udlodde en præmie fra KAiKU til mine læsere. Den skønne præmie kan være med til at fornye børneværelset – måske hjemme hos dig!
For at deltage i konkurrencen om det smukke tapet, skal du blot skrive en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller, hvilket tapet du allerbedst kunne tænke dig at vinde. 
Se de store udvalg af tapeter lige her!

Har du lyst til at følge bloggen på den ene, anden, tredje eller fjerde måde, er du mere end velkommen. Vil du dele min give away med andre, kan du blot bruge billedet herover. 

(Det er meget vigtigt, at du læser teksten ordentlig og opfylder de krav, der er opsat for at deltage i denne give away. Det skal jo gå retfærdigt til :-) Du kan kun optjene 1 lod. Derudover er det vigtigt, at du skriver din mail-adr, hvis du ikke har en blog. Til sidst skal nævnes at denne give away kun er for dem, der er bosat i Danmark)

Denne give away er nu lukket for tilmelding!

Du kan stadig nå at deltage endnu en give away!

Vil du vinde en SHUFFLEbook? Så klik her!

52 thoughts on “17. december fortsat # Give away 2

Skriv et svar