17. december fortsat # Give away 3


Ugens tredje give away er sponseret af SHUFFLEbookSHUFFLEbook er ikke en helt almindelig bog, men derimod sjov, hygge og nærvær samlet i en boks. SHUFFLEbook har lige nu 6 forskellige produkter og de har sagt ja til at give jer læsere lov til at vinde en af deres fantastiske sangbøger. 

For at deltage i konkurrencen om denne boks, skal du blot skrive en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller, hvilken børnesang, der er din eller dit barns ynglings.  

(Det er meget vigtigt, at du læser teksten ordentlig og opfylder de krav, der er opsat for at deltage i denne give away. Det skal jo gå retfærdigt til :-) Du kan kun optjene 1 lod. Derudover er det vigtigt, at du skriver din mail-adr, hvis du ikke har en blog. Til sidst skal nævnes at denne give away kun er for dem, der er bosat i Danmark)

Denne give away er nu lukket for tilmelding!

50 thoughts on “17. december fortsat # Give away 3

Skriv et svar