17. december # Give away 1

Denne uges første give away er sponseret af Pam Jump Horses. Cecilie, som ejer og driver Pam Jump Horses, har en drøm om at blive professionel springrytter. Hun bruger sin tid på at dygtiggøre sin egen ridning og underviser derudover børn, unge og voksne i ridning på forskellige niveauer (i Nordsjælland).
Cecilie bad mig om at finde en præmie, som jeg ville mene ville være noget for jer læsere. Under mine egne juleindkøb i Magasin, fandt jeg en dejligt præmie, som DU har mulighed for at vinde.  

For at deltage i konkurrencen om de flotte viskestykker, skal du blot skrive en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller, hvad du synes er det allerbedste ved julen. 
Har du lyst til at følge bloggen på den ene, anden, tredje eller fjerde måde, er du mere end velkommen. Vil du dele min give away med andre, kan du blot bruge billedet herover. 

(Det er meget vigtigt, at du læser teksten ordentlig og opfylder de krav, der er opsat for at deltage i denne give away. Det skal jo gå retfærdigt til :-) Du kan kun optjene 1 lod. Derudover er det vigtigt, at du skriver din mail-adr, hvis du ikke har en blog. Til sidst skal nævnes at denne give away kun er for dem, der er bosat i Danmark)


Denne give away er nu lukket for tilmelding!

Du kan stadig nå at deltage i mine to andre give aways!

Vil du vinde tapet fra Ferm Living? Så klik her!

Vil du vinde en SHUFFLEbook? Så klik her!

Ha’ en dejlig dag!

51 thoughts on “17. december # Give away 1

Skriv et svar