Min stue er forandret…

..efter jeg fik min nye sofa hjem! 
Jeg har ventet længe, synes jeg. Da jeg flyttede ind i min lejlighed i september sidste år, lånte jeg en sofa af mine forældre, for jeg havde besluttet at spare sammen til den sofa, jeg gerne ville have – i stedet for bare at gå ud og finde en eller anden tilfældig bare for at have noget at sidde i. 
Lørdag den 13. april skete det så – sofaen ankom! Den fyldte godt ude på trappen: 
Nu er den så placeret i min stue. Den fylder godt, men på den gode måde. Da jeg rendte rundt i Ilva for at vælge en farve, var jeg nærmest farveblind til sidst. Jeg ville gerne have en sofa i brune nuancer, men stoffet jeg valgte, viste sig at være mere gråt end brunt, men jeg er nu alligevel helt tilfreds. Jeg synes, den er super fin! 
Sofaen er en Kingston City fra Ilva. Jeg havde mange overvejelser om, hvilken vej chaiselonguen skulle vende. Jeg endte med en højrevendt, for at dele stuen lidt op og integrere sofabordet sammen med sofaen, så det ikke står lige ved spisebordet. Det næste jeg skal finde er et fint sofa bord – indtil videre er det fortsat mine forældres, som står der. Jeg har haft kig på flere forskellige:
Arkansas, Ø 60 cm, 1399 kr. (hvidt eller mint) – Ilva
Isabel, Ø 60 cm, 1399 kr. – Ilva  
Medley, Ø 60 cm, 1099 kr. – Ilva
ViaCph – pris efter valg af design (størrelse, farve, ben, kanter, benhøjde osv). – Bo-Shop
Mood, Ø 60 cm, 2999 kr. – Bolia
Der er jo mange muligheder – det var blot nogle af dem :-)
I skal også se det her, selvom det er for stort og for dyrt til at være hjemme hos mig Det er virkelig flot, synes jeg: 
Bowl, Ø 90 cm, 8999 kr. 
Jeg håber, du har nydt din weekend – tak for dit besøg!
0 0 0 0 0