Syaften

I går mødtes jeg med min veninde til hygge og syning. Projekterne var sengetøj og viskestykker. 
Viskestykkerne var lige til at overskue for mig, som har en temmelig ringe rutine i det med at sy. Jeg syede meget som barn, men siden hen er det ikke blevet til så meget – jeg har været mere optaget af at lave kort. 
Igen kunne jeg mærke, at det med at sy er ret så sjovt. Og endnu engang ramte tanken om egen symaskine mig. Ja, nu kan der ikke gå så længe før en symaskine flytter ind. 
Viskestykkerne blev syet af fint stof med neon print – uhh, lige efter tendenserne: 
 Fremgangsmåden var jo helt enkel. Vi foldede kanterne ind (har glemt ordet for den disciplin) og herefter syede kanterne. En fin matchende strop blev syet på – båndet er fra Magasins gave-indpakning. Det passede jo helt perfekt!

Dortes fine sengetøjs-projekt fik jeg ikke taget billeder af. Men jeg ved, hun har syet dem efter disse DIY’s – og i de fineste prints: 
Tak for dit besøg!

8 thoughts on “Syaften

Skriv et svar