Give away // Hviids Is

Denne give away er lukket for tilmelding 

Sommeren har ramt Danmark både hvad angår vejret og kalenderen – det er så dejligt! Jeg har lovet jer en give away og I kan tro det er en dejlig en af slagsen.

Jeg bor på Østerbro og en dag, da jeg gik en tur, så jeg pludselig noget, jeg ikke havde set før – noget jeg måtte se nærmere på. En lille ny og meget hyggelig is-butik – Hviids Is.

Hviids Is laver hjemmelavede italienske ispinde. Efter den første bid var jeg solgt. Straks tænkte jeg, at det kunne være fantaktisk at udlodde is på bloggen og derfor skrev jeg en mail til dem. Jeg var super heldig at få lov til at hente 8 gavekort til is, som jeg kan forkæle 2 af mine læsere med :-)

I baglokalet i Hviids isbutik står Peter og laver lækre is-pinde klar til salg. Isene bliver lavet af gode råvarer:

[source]

Proceduren ser sådan her ud – der bliver produceret is non-stop:

Ja og så er det jo bare at vælge :-) Hver dag laves der en dagens is, som annonceres på Hviids Facebook-side

Regler for deltagelse: 

Jeg udlodder 2 præmier i denne give away. To af mine læsere vinder gavekort til i alt 4 is hver. Gavekortet har en holdbarhed til 1. juli 2013. 
Sådan deltager du: 

Du skal gøre tre ting, for at deltage i denne give away: 
1. “Synes godt om” Hviids Is på facebook 

2. “Synes godt om” Camomilla på facebook 
3. Læg en kommentar (husk din e-mail, hvis du ikke har en blog) 
Det er altså super vigtigt, at du gør alle tre ting, hvis du vil have dit lod i puljen – det skal jo gå retfærdigt til :-)
Jeg håber, du har lyst til at deltage :-) Vinderen trækkes på en ganske særlig dag – nemlig min fødselsdag –fredag d. 14. juni 2013

45 thoughts on “Give away // Hviids Is

Skriv et svar