G I V E A W A Y

Så har jeg sørme en lille sommer-søndag-sidste-ferie-uge-give-away til jer! 
Til min fødselsdag i juni måned fik jeg et fantastisk cirkus i gave. 
Da jeg nogle dage senere var i Søstrene Grene, så mine nysgerrige øjne pludselig en-to-mange produkter med cirkus-motiv. Jeg synes, det ville være fantastisk at kunne dele lidt cirkus-glæde ud til mine læsere. Derfor skrev jeg en mail til Søstrene Grene for at høre, om de ville sponsere en gave til en give away og det ville de heldigvis gerne :-)
Derfor kan du vinde denne lækre bunke cirkus-godter og skabe cirkus-stemning på børneværelset eller andre steder – det bestemmer du helt selv ;-)
Præmien består af: æske med manilamæker, tre fine metal-dåser i tre forskellige størrelser, print med pige og balloner, ballerina canvas-billede 28×28 cm. & søde lommeletter – det hele med fint cirkusmotiv. 
Regler for deltagelse: 
Reglerne er ret så simple. 
Læg en kommentar og fortæl, hvad du allerbedst kan lide ved at gå i cirkus. 
Så er du med i lodtrækningen. Jeg finder en heldig vinder søndag d. 28/7. 
Held & lykke! 
    

Har du lyst til at følge bloggen?
Følg bloggen på Bloglovin’ eller Facebook

31 thoughts on “G I V E A W A Y

Skriv et svar