HEY HAY

I dag har jeg besøgt HAYs butik på Pilestræde i København. Uh, der var fint og så mange ting, der var skønne. Tag en rundtur i HAY med mig: 

  

Jeg tog derind for at købe fire gym hooks (billedet herover) til min entré. Jeg vil bruge dem til tørklæder. Jeg havde tænkt at købe dem i sort, men jeg endte med at købe dem i natur. Jeg tror, det bliver ret fint. Først skal jeg lige have tapet op derude – en spændende proces er jeg sikker på :-)
HAYs butik var skøn og at min cykel så punkterede på vej derind er en helt anden historie… En ting er sikkert: Man ser København på en anden måde, når man trækker sin cykel hjem :-) 

Follow me on Bloglovin’, Facebook and Instargram 
Så fik jeg også lige en “LIKE”-knap under indlægene – ligesom Frk. Jensen

¯
0 0 0 0 0

7 Responses

 1. mette
  mette at |

  uha – sådan en butik er “farlig”! Du skulle være kommet forbi min vuggestue. Glæder mig så meget til den 2.nov. Knus Mette

  1. Camomilla
   Camomilla at |

   Du har helt ret Mette. Derfor var jeg også stolt, da jeg kun gik ud med det, jeg var kommet for at købe :-) Jeg gik faktisk forbi din vuggestue forleden dag, men det var desværre efter lukketid… Tak for din hilsen gennem Hanne – jeg glæder mig også meget til at byde dig velkommen hos mig den 2. nov. Knus

 2. Anita
  Anita at |

  Ja de har virkelig mange lækre ting :) Glæder mig til at se knagerne oppe…

  1. Camomilla
   Camomilla at |

   Jeg glæder mig til at vise dem frem, når de er sat op :-)

 3. Dorte
  Dorte at |

  Uh det glæder jeg mig til at se :)
  Flot at det var det eneste du kom hjeme med fra butikken, :) Så er spørgsmålet bare hvor lang tid går der før du skal derind igen! Åh butikker de kan bare det med at få en til at blive afhængig.

  1. Camomilla
   Camomilla at |

   Åh ja du har helt ret Dorte. Man bliver virkelig afhængig! Da jeg skulle betale, tænkte jeg for mig selv, at det egentlig er utroligt, at de får folk til at betale så meget, for så simple ting… Men lad det nu ligge – de er jo fine :-)

 4. Helena
  Helena at |

  Nøj nogle lækre billeder, elsker også bare HAY’s interiør.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.