HEY HAY

I dag har jeg besøgt HAYs butik på Pilestræde i København. Uh, der var fint og så mange ting, der var skønne. Tag en rundtur i HAY med mig: 

  

Jeg tog derind for at købe fire gym hooks (billedet herover) til min entré. Jeg vil bruge dem til tørklæder. Jeg havde tænkt at købe dem i sort, men jeg endte med at købe dem i natur. Jeg tror, det bliver ret fint. Først skal jeg lige have tapet op derude – en spændende proces er jeg sikker på :-)
HAYs butik var skøn og at min cykel så punkterede på vej derind er en helt anden historie… En ting er sikkert: Man ser København på en anden måde, når man trækker sin cykel hjem :-) 

Follow me on Bloglovin’, Facebook and Instargram 
Så fik jeg også lige en “LIKE”-knap under indlægene – ligesom Frk. Jensen

¯

7 thoughts on “HEY HAY

 • 2. oktober 2013 at 18:06
  Permalink

  uha – sådan en butik er “farlig”! Du skulle være kommet forbi min vuggestue. Glæder mig så meget til den 2.nov. Knus Mette

  • 2. oktober 2013 at 18:46
   Permalink

   Du har helt ret Mette. Derfor var jeg også stolt, da jeg kun gik ud med det, jeg var kommet for at købe :-) Jeg gik faktisk forbi din vuggestue forleden dag, men det var desværre efter lukketid… Tak for din hilsen gennem Hanne – jeg glæder mig også meget til at byde dig velkommen hos mig den 2. nov. Knus

 • 2. oktober 2013 at 20:28
  Permalink

  Uh det glæder jeg mig til at se :)
  Flot at det var det eneste du kom hjeme med fra butikken, :) Så er spørgsmålet bare hvor lang tid går der før du skal derind igen! Åh butikker de kan bare det med at få en til at blive afhængig.

  • 3. oktober 2013 at 16:34
   Permalink

   Åh ja du har helt ret Dorte. Man bliver virkelig afhængig! Da jeg skulle betale, tænkte jeg for mig selv, at det egentlig er utroligt, at de får folk til at betale så meget, for så simple ting… Men lad det nu ligge – de er jo fine :-)

Skriv et svar