MIN BY

Mine bogkasser fra Netto er endelig oppe inde i mit soveværelse! Og det er blevet rigtig fint, synes jeg :-) 

  

Otto virker glad for sit nye hus :-)
Min søde bror hjalp mig med at sætte dem op. Mit eget forsøg gik ikke super godt. Jeg tænker (og håber), det handler mere om forkert udstyr end om mine gør-det-selv-evner ;-)
Jeg har sat bogkasserne rimelig højt på væggen for ikke at støde ind i dem, når jeg sidder op i sengen og fordi sengen kan laves til en sofa, hvis jeg har behov for det. 
Når der flytter nye ting ind hos mig, flytter der altid nye ideer med. Jeg synes stadig, væggen virker lidt kedelig. Derfor har jeg lige bestilt grå wallstickers fra Sirlig. Jeg har bestilt både runde og trekantet, så må jeg se, hvad jeg synes, der passer bedst ind.  

Tak for besøget og god aften :-)

9 thoughts on “MIN BY

Skriv et svar