NYT PÅ VÆGGEN

Måske du husker, at jeg for en uges tid siden viste min fine by frem. Måske du også husker, at jeg havde bestilt wallstickers fra Sirlig og jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg ville bruge trekanter eller runde til at skabe mere liv rundt om byen. 
Mine wallstickers er kommet – faktisk er de også kommet op på væggen og det er blevet ret fint, synes jeg. Jeg valgte at sætte tre trekanter sammen i et større trekant-mønster. De var super lette at sætte op. 
Det fine lyseblå print, som står på hylden fik jeg med i pakken fra Sirlig. 

To af mine foto puder fra Designpladsen er flyttet fra stuen og ind i soveværelset 

Tre trekanter i fint trekant-mønster

Jeg har også startet et nyt “nyt-på-væggen”-projekt i dag. Jeg er ikke færdig endnu, men det ser ret fint ud allerede :-) 
Min lille entré klædt i tapet fra Ferm Living. 
Dejligt du kiggede forbi!

Follow me on Bloglovin’, Facebook and Instagram

6 thoughts on “NYT PÅ VÆGGEN

Skriv et svar