PICASA PROBLEMER

Så ville jeg lige lave et indlæg, men jeg bliver helt vanvittig hidsig over, at mit billedredigerings program Picasa strejker! Jeg kan ikke bruge nogle funktioner og der er ikke meget ved at uploade mørke, uredigerede iPhone billeder. 
Er der nogen der har samme problem eller kender en løsning?

2 thoughts on “PICASA PROBLEMER

 • 17. november 2013 at 0:44
  Permalink

  Oh, jeg har desværre ikke nogen løsning. Men jeg kan fortælle dig, at jeg har brugt picassa i flere år efterhånden og at det fungerer super godt. Så: hang on, der må være en vej ud af suppedasen :-D

  KH
  tina

  • 24. november 2013 at 16:51
   Permalink

   Tusind tak for dit svar Tina! Det er så dejligt at høre, det fungerer hos dig. Det har jo også altid fungeret her og jeg har været mere end tilfreds. Jeg var helt bange for, at de fx var ved at lukke programmet ned, men det er de jo ikke, når du ikke oplever problemer. Nu vil jeg forsøge at afinstallere og installere igen. Jeg håber, det lykkes! Kh Camilla

Skriv et svar