Sneakpeak i krea

Min krea-hjørne er i mit soveværelse. Min far har bygget en smart reol rundt om vinduet, hvor der er plads til opbevaring. Desværre er hylderne ikke så brede, så rindbind eller lign. stikker sådan ud over kanten. Reolen har jeg brugt mange tanker på at gøre funktionel. Jeg laver om hele tiden.

Reolen var efterhånden blevet forfærdelig at se på. Simpelhen så rodet med alle de mange glas med krea-materialer, ikea kasser, hobbybøger, symaskine, syæske osv.

I starten af ugen fik jeg en lys idé og købte jeg mig fattig i flotte æsker og glas, for NU skulle der ske noget. Æsker og glas fungerer rigtig fint både til opbevaring og for pænhedens skyld. Det der ikke kan være i æskerne skal så finde ny plads – sikkert på loftet.

Der ligner noget der er løgn rundt om reolen (rod, rod og rod), men reolen er fin, så den får I lige lidt nærbilleder af. Har fanget de blå æsker med kameraet kan jeg se. Det er også pastel grøn og lyserød. Glassene er herunder med gul kant – der har jeg også købt med blå og lyserød kant.

IMG_6918

IMG_6919 IMG_6921

IMG_6922

2 thoughts on “Sneakpeak i krea

Skriv et svar