Solskin, havkajak og søde mennesker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 39

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Jeg er kommet hjem efter en uge på Oure sommerkurser, hvor jeg lærte at sejle havkajak. Det kan varmt anbefales! De har mange forskellige sommerkurser, der varer en uge. Der er en nem måde at få indblik i, hvad det vil sige at gå på højskole. Der var lagt et godt ugeprogram. Vores instruktører var super dygtige og jeg mødte nye mennesker. Det var også en hård uge med en masse udfordringer, men alt i alt en rigtig god oplevelse :-) Vejret var vi SÅ heldige med. De første par dage overskyet, men ingen regn og de sidste dage fuld af solskin. Vi sejlede i det sydfynske øhav, det var bare så smukt. Nu har jeg opnået EPP-2 bevis, så nu er det bare at komme på havet :-)

(Ikke sponseret indlæg)

One thought on “Solskin, havkajak og søde mennesker

Skriv et svar