Noget om gaveindpakning

Når jeg er ude og købe en gave, er jeg ofte hende, der siger nej tak, når ekspedienten i en forretning sødt spørger, om jeg vil have gaven pakket ind. Tit skyldes det, at jeg, præcis som en 2-årig, vil ALT selv! JEG vil købe gaven, JEG vil lave kortet, JEG vil vælge papir, JEG vil pakke ind, JEG vil vælge båndet osv.

Nu er jeg faktisk begyndt at sige ja til at få pakket gaverne ind, for nogle gange sker det faktisk, at gavepapiret er vanvittig pænt! Og båndet er er ægte bånd!

Jeg købte en gave forleden, som skal gives væk i morgen. I forretningen havde de det her flotte lyserøde papir med sølv mini-harlekin. Og rigtigt bånd i smuk hvid. Hjem med mig og lirke sløjfen op og vupti en lille sølv-elefant fra egne gemmer, så kan det da ikke blive flottere!

Og så giver det lige pludselig en udfordring, at lave et kort, der passer til. Kortet har jeg lige lavet færdigt, meeeen det får I først at se i morgen, når JEG har afleveret gaven :-)

IMG_7035

IMG_7036

IMG_7037

One thought on “Noget om gaveindpakning

Skriv et svar