Slentre søndag

I dag har jeg brugt min dag på, at slentre rundt i Købehavn på en nysgerrig og “jeg-har-masser-af-tid”-agtige måde. Vejret er jo skønt (og varmt!) og der var sommerloppemarked på Carlsberg.

Jeg tog toget til Enghave station og gik derfra til Carlsbergbyen – det tager nok 5 min :-) På parkeringspladsen var der masser af boder med mange forskellige ting. Jeg skulle ikke have noget, men havde selvfølgelig lidt penge på lommen, hvis nu jeg skulle finde noget uundværligt. Og det gjorde jeg såmænd :-)

IMG_7103

Sommermarked på Carlsberg 

IMG_7126

1. fund var denne smukke Ib Spang Olsen tegning 

IMG_7129

IMG_7130

2. fund var verdens bedste tegne-skabeloner (8 stk.), der rummer meget nostalgi for mit vedkommende

IMG_7131

Efter et par ture gennem alle lopperne og 50 kr. fattigere vendte jeg snuden ind mod byen. Jeg valgte at gå fra Carlsbergbyen og hjem til Østerbro. Min rute blev på lidt over 10 km., så det var en pæn tur. Jeg gik ad Istedgade og Vesterbrogade til Tivoli, hvor min veninde var på arbejde. Jeg har årskort, så jeg smuttede ind for at sige hej til hende og for at spise min medbragte mad ved søen.

IMG_7105

Tivoli

Fra Tivoli og hjem besøgte jeg Ørstedsparken, Botanisk Have og Østre anlæg. Alle smukke grønne oaser midt i byen.

IMG_7107

Ørstedsparken

IMG_7109

 Ørstedsparken

IMG_7110

Ørstedsparken

IMG_7112

Botanisk Have

IMG_7117

Botanisk Have

IMG_7119

Botanisk Have

IMG_7121

Østre anlæg 


IMG_7123

Østre anlæg 

IMG_7124

Østre anlæg 

Hjemme igen var fødderne glad for et dejligt fodbad :-)

HVAD ER DIN SØNDAG GÅET MED?

Skriv et svar