Oprera, havfruer og Nyhavn

tumle-og-havfruerne_GalleryImage(source: www.denlillehavfruemusical.dk)

I tirsdags var jeg i Opreraen og se Fredericia Teaters musical Den lille havfrue. Den kan jeg kun varmt anbefale jer at tage ind og se. Den var virkelig flot opsat! Det er Disneys version af eventyret og selvom det kan virke lidt omstændigt, at fortælle en historie, der foregår under vand på en teaterscene, så var den del virkelig løst flot og sammenhængende.

Jeg har før set forestillinger fra Fredericia teater. Sidste år så jeg en forestilling i Fredericia, som var afgangsforestillingen for de studerende på Det danske musicalakademi – de spillede Legally Blonde. Sidste år var jeg også i operaen og se deres anden Disney musical Aladdin. Det jeg synes er rigtig flot ved deres opsætninger er deres kulisser. Det er tegnede kulisser på skærme med noget 3D effekt og det er simpelthen så imponerende.

Skuespillerne spillede og sang rigtig godt. De forskellige figurer var fortolket ægte og humoristisk. Et par sange var de gode gamle og ellers var sangene nye. Det var bare fantastisk!

IMG_7143

IMG_7144

ariel-paa-stenen_GalleryImage(source: www.denlillehavfruemusical.dk – se flere billeder fra forestillingen her!)

Efter forestillingen tog vi i Nyhavn og spiste. Vi spiste på Café Oven vande – det var virkelig lækkert. Jeg spiste en wokret med kylling og så deres vildt lækre pomfritter, som side dish – det blev jeg nødt til, da jeg så dem ved nabobordet :-)

IMG_7146

Se det her hus vi gik forbi – det er da bare for fint.

IMG_7147

IMG_7148

IMG_7149

IMG_7150

IMG_7152

(Ikke sponseret indlæg)

Skriv et svar