Weekend på Fanø – vol. 1

I weekenden sluttede jeg min ferie med en tur til Fanø, hvor jeg har familie. Jeg har besøgt øen mange gange og det er altid en fornøjelse. Der er så hyggeligt og vi kender øen så godt og har klart vores faste planer, som skal nås.

Vi ankom fredag sent om eftermiddagen, så den aften gik på en hyggelig italiensk restaurant lige hvor vi boede – i Fanø Bad. Det var rigtig godt :-)

Lørdag tog vi til Nordby. Vi besøgte lørdagens loppemarked. Jeg fandt en kurv til at bruge, når jeg skal sidde i gården og have lidt med ned. Derefter gik vi den obligatoriske tur op og ned af hovedgaden – kun afbrudt af en frokost i det hyggelige pandekagehus.

Om aftenen skulle vi spise hos min familie, der bor derovre – inden det, var vi lige et smut i Kunstladen, mere om det en anden dag :-)

Nyder du sommeren?

IMG_7165

IMG_7166

IMG_7167

IMG_7168

IMG_7171

 

IMG_7202

One thought on “Weekend på Fanø – vol. 1

Skriv et svar