Weekend på Fanø – vol. 3

2. dagen på Fanø foregik i Sønderho. En rigtig hyggelig og sådan lidt gammeldags by. Der er loppemarked om søndagen over sommeren lige ved kirken og det besøgte vi. Bagefter besøgte vi butikken Sønderho Nordisk Design, som designeren Ditte Maigaard står bag. Ditte laver nogle virkelig fine ting og derfor spurgte jeg, om jeg måtte knipse nogle billeder til bloggen. Ditte har bl.a. lavet en flot serie kaldet Mr. Fox & Friends. Ditte fortalte, at hendes butik snart flytter til Nordby og kommer til at skifte navn til Ditte Maigaard Studio. Hun ønsker nu at fokusere endnu mere på egen kunst og design. Ditte har en webbutik, så det er ikke umuligt at få fingerne i hendes fine sager, hvis du ikke lige har planer om at besøge Fanø i den nærmeste tid.  

IMG_7209

IMG_7210 IMG_7212

IMG_7213

IMG_7214

IMG_7215 IMG_7216

IMG_7217 IMG_7218

IMG_7219

IMG_7220

Denne uro ovenfor er Dittes næste projekt i hendes Mr. Fox & Friends serie. Dette er den første udgave, som hun så skal arbejde videre med mod det endelige produkt. Fx hvilket materiale hun skal benytte, størrelsen, ophænget, prisen osv. Jeg tror, den ville gøre sig rigtig godt i finér, så kan den også tåle lidt mere, hvis den skal hænge på børneværelset.  

IMG_7222

Det var lige en rundtur i butikken i Sønderho. Vil du se mere til Ditte kan du “møde” hende her:

Ditte Maigaard Studio – hjemmeside 

Sønderho Nordisk Design – hjemmeside 

Sønderho Nordisk design – facebook

(Ikke sponseret indlæg)

Skriv et svar