Så er biksen lukket!

Ja, loppestanden måtte lukke her kl. 13.30, der begyndte regnen for alvor. Det var altså død-ærgerligt!

Vi havde den fineste stand med en god placering og der var pænt med mennesker. Der var gang i den allerede før vi åbnede kl. 11. Jeg er kommet af med noget, men tænker jeg vil finde endnu et loppemarked, at stå på inden sommeren er ovre. Nu er det hele pakket, så er det langt nemmere.

Solen skinnede, da vi startede, senere tiltog skyerne og de første par småbyger kunne vi klare med overdækning, men til sidst blev det altså lige i overkanten og det tegnede ikke til, at det sådan ville forsvinde. Så besluttede vi at pakke sammen.

Det er i det hele taget synd for hele arrangementet, som varer helt til kl. 23 i aften. Århusgadefesten med det tjekkede navn CPH:ØBRO er en tilbagevendende begivenhed på Århusgade hvert år i august og jeg kunne sagtens finde på at booke stand igen næste år. En stand koster kun 100 kr. så det er hurtigt tjent ind – især, hvis man som min faster og jeg deler standen.

IMG_7390

IMG_7394

IMG_7395

One thought on “Så er biksen lukket!

Skriv et svar