Brunch på d’Angleterre

Da min far fyldte 60 år i april-måned skulle vi finde på en gave til ham. Valget faldt på at invitere ham på brunch/frokost på d’Angleterres restaurant MARCHAL. Hver søndag mellem kl. 12 og kl. 15 åbner MARCHAL op for brunch – 3 timer fyldt med små lækre retter.

Da vi bestilte i martsmåned var det muligt at få bord i dag den 10. august og tjenerne kunne i dag fortælle, at næste ledige bord er i november(!). Vi havde ventet længe og glædet os meget og kl. 12 trådte vi ind af hovedindgangen og blev vist hen til vores bord.

Jeg egner mig ikke helt til sådan nogle fine steder. Jeg føler mig ikke helt hjemme i seriøsiteten og det meget pæne. Dog var det en spændende oplevelse og da jeg lige havde fundet mig tilrette, nød jeg det meget.

Størstedelen af menuen var på buffeten og resten blev serveret ved bordet. Alle retter var anrettet i små passende portioner og det var faktisk rart. Jeg kan godt have tendens til at få taget alt for meget mad og derfor ikke have plads i maven til at smage det hele. Her var der plads til det hele og jeg fik smagt på alt det, jeg gerne ville :-)

Retterne var vanvittig lækre og det er nok på smagen og anretningen, at denne brunch skiller sig ud. Det smagte virkelig himmelsk og alt var så æstetisk anrettet.

Ikke nok med, at vi skulle spise brunch og opleve, hvordan sådan en ser ud i d’Angleterres ånd – min bror mødte helt tilfældigt en tidligere klassekammerat, som åbenbart nu er restaurantchef på MARCHAL. Det var rigtig hyggeligt at møde ham og som ekstra bonus gav han os en rundtur på hotellet, inden vi spiste dessert. Vi følte os SÅ heldige og hvor er det bare et flot, flot sted!

Billeder er der mange af – dog taget med iPhone. Klik på det første billede, så kan du bladre dig igennem vores timer på d’Angleterre :-)

(ikke sponseret indlæg)

 

2 0 0 0 0