Et tip-top tip

Jeg ELSKER simpelthen tips. Det er så fedt, når andre holder øjne og øre åbne og kan tippe om noget, man slet ikke selv har fået øje på. I går skrev jeg om mine oplevelser på d’Angleterre, hvor jeg spiste brunch. Jeg viste billeder af anretningerne og skrev, at jeg selv måtte have fat i nogle WECK patentglas til servering.

Min søde veninde, som læser med på bloggen, kunne så tippe mig om, at de er på tilbud i Netto i denne uge! Hvor heldig har man lov at være? Så straks efter arbejde i dag måtte jeg på rov. Jeg fik fat i 8 stk. 220 ml. og 7 stk. 160 ml. Drømmen var at få 10 af hver, men 8 er også okay. Jeg gik på jagt i endnu et par Netto’er, for at få fat i et sidste 160 ml., men det fandt jeg desværre ikke. Jeg tror, jeg var virkelig heldig overhovedet at få fingre i nogle, der var godt udsolgt alle steder.

På loppemarkedet i weekenden fik jeg fingrene i fire små – dog uden låg. Helt tilfældigt passer lågene fra de 160 ml. glas, jeg har købt i dag, så det er helt perfekt, så længe jeg ikke skal bruge alle glas på én gang. Jeg har dog mulighed for at bestille låg enkeltvis på Sylteglas.dk, hvor jeg ville have købt glassene, hvis jeg ikke havde fundet dem i Netto. Glassene købes inkl. gummiring og to clips til låget, det har jeg bare ikke fotograferet ;-)

Jeg har fundet lidt serveringsinspiration nederst i indlægget :-) Det ser bare så fint ud!

IMG_7528

IMG_7529

IMG_7530

IMG_7531

IMG_7228

Dessert på Sønderho kro 

IMG_7500

Dessert på d’Angleterre 

noddesmor

Billede fra The food club 

peanutcheesecake-1Billede fra The food club

(ikke sponseret indlæg)

Skriv et svar