Lav dit eget mosgummi-stempel

En dreng jeg passer og jeg kastede os en dag over, at lave vores egne stempler af mosgummi. Inspirationen fandt jeg på Pinterest. Det var egentlig ret enkelt og resultatet blev virkelig godt.

Vi klippede forskellige motiver ud i mosgummi og limede det på et kraftigt stykke pap.

En nem aktivitet at kaste sig over. Der er flere måder at lave sine egne stempler på, når du er færdig med indlægget her, kan du læse om at lave egne stempler af viskelæder her :-)

IMG_7352Drengen som er 8 og danser ballet lavede denne fine tåspids-sko. Jeg var ret spændt på, hvordan den ville virke, fordi den er sammensat af mange små stykker, men det gav det flotteste tryk. Vi brugte stempelpuder til at farve stemplerne. 

IMG_7346

IMG_7347

Når han stemplede og drejede stemplet på en særlig måde, kom der pludselig to tåspids-sko i balletposition! 

IMG_7351

Jeg lavede et sol-stempel

IMG_7350

IMG_7348
IMG_7354

Håndtaget på stemplerne lavede vi henholdvis af en lim-prop fra en tom lim og et stykke af det kraftige pap – begge dele fungerede godt.

IMG_7355

Jeg lavede denne balletdanser klippet i et stykke.

IMG_7356

Drengen lavede dette – igen sammensat at flere små stykker og se trykket – det er virkelig et super flot stempel, som han helt selv har lavet. Der er så mange gode detaljer. 

IMG_7357

0 0 0 0 0

2 Responses

  1. Lav stempler med Hama-perler |
    Lav stempler med Hama-perler | at |

    […] En dreng jeg kender fandt en dag på, at vi skulle teste, om vi kunne lave stempler med Hama-perler. Vi har før lavet stempler af viskelæder (her) og mosgummi (her). […]

  2. Stempelworkshop med Clara Hagen
    Stempelworkshop med Clara Hagen at |

    […] mosgummi. Det var en super let teknik med gode resultater, som både kan bruges af børn og voksne. Jeg har lavet stempler i mosgummi før, men jeg lærte noget nyt fx at man kan præge ned i mosgummien og få mønster eller detaljer […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.