Uden symaskine

 

Min symaskine er desværre gået i stykker. Jeg var i sidste uge i gang med at sy ærteposer til lørdagens loppemarked, da den pludselig blev langsom og jeg kunne se gnister inde i motoren. Min symaskine er godt 1 år gammel og jeg fik den i fødselsdagsgave sidste år, så det er jo alt for tidligt, den mister pusten.

Jeg har været rigtig glad for endelig at have en symaskine, selvom jeg gerne ville sy endnu mere end jeg gør nu. Derfor var det også så ærgerligt den lille skulle give op, når nu jeg endelig var i gang.

Den er købt på nettet gennem en butik i Aalborg, så jeg kunne se for mig, at den skulle sendes af sted til Jylland, men heldigvis kunne jeg i dag aflevere den personligt i Herlev, så nu er den under behandling :-)

image

IMG_7392

One thought on “Uden symaskine

  • 13. august 2014 at 19:35
    Permalink

    ej Camilla, ØVØVØV – godt den nu er under behandling. Man kan godt bliver afhængig af sådan en maskine.

Skriv et svar