Dåbsbarn & gudfar

I går søndag skulle min storebror være gudfar til hans kammerats lille datter. Jeg fik, ligesom ved storesøsterens dåb, lov til at lave kortet til den gave, han skulle give. Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, men det er nu alligevel et fint kort. Som i selve dåben er barnets navn det centrale på kortet – hun fik det fine navn Clara.

Jeg ville ikke gå glip af begivenheden og selvom jeg ikke var inviteret til selve dåbsfesten, tog jeg i kirken for at se selve dåben, hvor min bror skulle bære, sige navn og ja på de rigtige tidspunkter. Jeg var så glad for at være med på sidelinjen og jeg følte mig så stolt over, at min bror var blevet valgt som gudfar. Pigen var så sød og jeg fik den bedste plads, hvor jeg både fik taget et billede, da de gik ind i kirken og kunne lure på dåbsbarnet og min bror under gudstjenesten :-)

Jeg havde taget en lille gave med til dåbsbarnet. Tre hjemmesyede ærteposer, som er oplagt til en masse hyggelige aktiviteter.

IMG_7551

Bogstaverne er fra et scrabble spil

Clara dåb-001

Jeg skrev på kortet med egen håndskrift. Jeg kommer med jævne mellemrum til det, hvilket er lidt tosset, for jeg bliver aldrig tilfreds med min håndskrift. Borten med hjerter er så sød og pryder kortet i alle fire hjørner. Jeg puttede et par grønne sten på de grønne firkanter.  

Clara dåb

Ærteposerne er syet efter denne opskrift med inderpose og med hama-perler som fyld, så de kan vaskes.

IMG_7582

IMG_7585

IMG_7576

Jeg pakkede herlighederne i en cellofanpose med bånd omkring. 

IMG_7596

Jeg havde lavet en lille beskrivelse af produktet. Det skulle have set anderledes ud, men da mit lokale bibliotek havde lukket og jeg måtte printe et sted uden farveprinter, måtte jeg tænke kreativt. Det blev nu rigtig fint. 

IMG_7578

Den lille pink sløjfe er bundet om en gaffel – det er virkelig enkelt – se hvordan her

Clara dåb-002

 

1000 tak fordi du kiggede forbi :-)

Skriv et svar