Shhh….

Her er mega stille på bloggen i øjeblikket. Jeg har egentlig et par ting, jeg gerne vil dele med jer, men dagene går. Mens I venter, vil jeg anbefale jer at hoppe over på Miriams Blok og læse hemmeligheder. Jeg synes, det er en fantastisk idé – nogen gange så pinligt og kikset, at jeg krummer tæer – andre gange er jeg bare flad af grin :-) Jeg har en fornemmelse af, at jeg har meget til gode på Miriams blog – blandt andet hendes faste “Jeg er jo Bridget Jones”-indlæg. Hun skriver virkelig sjovt.

I kan i øvrigt glæde jer til mit tilbagevendende Finders Keepers indlæg. Jeg var i Carlsbergbyen i weekenden og besøge designmarkedet. Det er så hyggeligt og inspirerende og der var faktisk en del nyheder denne gang. Mens I venter kan i lure på de tidligere finders keepers indlæg her :-)

Skriv et svar