Juletræet med sin pynt…

Jeg har købt et juletræ! Et helt ægte juletræ og det er allerede ret hyggeligt! Jeg har plads i stuen, fordi jeg er gået af med et skab og indtil jeg finder et nyt, så er der god plads til mit lille træ. Træet er købt i Irma og er i potte, så det skal nok holde helt til jul :-)

Et juletræstæppe har jeg ikke og stof-depotet havde ikke rigtig noget at byde på. Derfor lavede jeg et selv af papirsdug og nogle fine guld clips, jeg havde liggende. Det blev nu ret godt.

 Træet er pyntet med det bedste fra julekassen, en stjerne i toppen og en lyskæde. Under træet er der fyldt med gaver og de er alle sammen til mig :-) Jeg har fået en pakkekalender af min storebror og så er jeg med i en advents-leg på instagram.

IMG_8426

IMG_8413

IMG_8414

IMG_8424

IMG_8408

Glædelig 2. december

Skriv et svar