2. adventsgave – #seminadventsgave

 Så er det vist på tide at vise gaverne fra 2. advent frem. Jeg vil både vise den jeg sendte afsted til @pallietten og den jeg modtog af @dalkaer.

Det var om at lægge hovedet i blød, da jeg skulle planlægge mine adventsgaver og mine veninder har været behjælpelige med gode ideer. En af mine veninder havde set på looklab.dk en god idé, som jeg har brugt til denne adventsgave. I Føtex sælger de Clean Light, som er lys, der soder mindre end almindelig lys. Med lidt tape og dymo-tekst kan de få eget personligt præg. Dem valgte jeg at sende afsted og jeg har flere på lager, for jeg synes, de er blevet super fine.

Jeg har brugt maskingtape og skrevet tekst med min dymo. Jeg har sat fire forskellige ord på, så kan de vendes alt efter, hvilke ord man vil kigge på. Jeg sendte også noget chokolade med i pakken.

IMG_8391

IMG_8393

IMG_8396

IMG_8399

Jeg modtog også selv en dejlig adventgave indeholdende en flot make-up pung og en nøglering. Det er altså en meget hyggelig leg. Du kan følge med på instagram under hashtagget #seminadventsgave. I morgen venter endnu en gave og jeg glæder mig!

IMG_8552

Skriv et svar