Ørnen

Da Rune havde fødselsdag kastede jeg mig over papirbroderiet, som jeg også prøvede kræfter med, da jeg var med i IG-adventskalenderen i julen. Kortet tog meget lang tid at lave og fejlen lå nok mest i, at jeg havde prikket alle huller på en gang, så det var svært at holde styr på det hele. Jeg blev rigtig tilfreds med kortet og her kan du se processen:

IMG_9277Det færdige kort

orn-10535

Jeg fandt skabelonen til ørnen på nettet. Jeg printede den ud i den ønskede størrelse og lagde skabelonen oven på det karton, jeg skulle sy i. Jeg prikkede alle hullerne med en stor nål. Dvs. alle streger blev prikket af – hullerne prikkede jeg med en afstand på ca. 0,5 cm, hvor der var plads til det. Jeg gjorde det bare på øjemål. 

IMG_9224

Jeg syr med alm. sytråd – en kraftigere sytråd er også rigtig god. Jeg fæstner enden bag på kortet med tape. Jeg skjuler altid bagsiden, når kortet er færdigt, så det behøver ikke at være pænt. 

IMG_9230

Det var svært at finde rundt i alle prikkerne og jeg måtte starte, hvor jeg kunne se en sammenhæng. Det gjorde også, at jeg nogle gange måtte have flere tråde i gang på samme tid.  

IMG_9236

Ørnen begynder at tage form. Øjet havde jeg prikket ud til at sy, men det var for svært, derfor måtte jeg klippe øjet ud af skabelonen og lime det på i stedet for. 

IMG_9252

Da jeg nåede til selve fjerdragten, blev det rigtig svært og jeg måtte forsøge at følge med på skabelonen ved at markere de fjer, jeg allerede havde syet. Det var om at holde tungen lige i munden. Ved den sidste del af fjerdragten måtte jeg freestyle og resultatet blev alligevel fint. 

IMG_9255

Der var gang i mange tråde!

IMG_9257

Ørnen er færdig og klar til at komme på kortet. 

IMG_9286

IMG_9281

IMG_9278

Skriv et svar