Drømmefanger

Denne drømmefanger har jeg lavet til min venindes lille søde december-baby. Ideen og skabelonerne er fundet hos Den kreative sky. Hun har virkelig mange fine skabeloner, så jeg kan varmt anbefale dig at kigge forbi hendes blog.

IMG_0677

Jeg er jo vild med papir, så det var en skøn gave, jeg kastede mig over at lave. Jeg valgte at lave den i grå, gul, grøn og glimmer.

IMG_0679

Månen er klippet af et stykke papir, som har ligget i skuffen virkelig længe, men som var ganske perfekt til formålet. Hjertet på kinden er stemplet på. Øjenvipperne er tegnet med sort tusch.

IMG_0683

De forskellige figurer klippede jeg ud i forskelligt papir. Næste gang vil jeg forsøge at finde papir, som har tryk på begge sider, så drømmefangeren er fin både forfra og bagfra. Glimmerpapiret synes jeg gav en fin effekt.

IMG_0681

Jeg syede delene sammen i hånden, da jeg ikke helt havde mod på at putte dem igennem symaskinen. Jeg må øve mig lidt, så jeg kan bruge symaskinen næste gang.

Delene var simple at klippe. Lidt sværere var det at få syet delene sammen, men allersværest var det at få placeret månen korrekt.

En lille fin drømmefanger til en lille fin pige

Skriv et svar