Velkommen til verden

Godt nytår allesammen! Håber I havde en skøn nytårsaften :-)

Dette fine kort lavede jeg til Frida, da hun kom til verden i december. Kortet er lavet ud fra en Donna-skabelon. Jeg elsker at lave Donna-kort, fordi jeg syr det sammen i hånden – det synes jeg er vildt hyggeligt!

IMG_0912

Kaninen er syet sammen, inden den er limet på kortet.

IMG_0774

Jeg valgte, at ørene ikke skulle syes fast til hovedet, som jeg normalt plejer. Papiret, jeg havde valgt var ideelt til, at de kunne hænge og blafre, da der også var mønster på bagsiden. Jeg synes, det blev rigtig fint. Jeg fandt en lille blomst i gemmerne, som kaninen fik på hovedet. Øjnene er sorte sten, næsen en knap og munden tegnet med sort tusch.

IMG_0775

Teksten “velkommen til verden” på maven af kaninen er broderet i karton.

IMG_0776

Jeg brugte min dymo til den nederste tekst.

IMG_0782

Kortet indvendigt. Papiret til venstre er fra Rie Elise Larsen.

Se flere af mine Donna kort her (klik)

Tak for dit besøg!

Skriv et svar