Scrapbooking workshops for børn i KBH og Lyngby, forår 2016

Jeg udbyder i samarbejde med FOF Hovedstaden tre scrapbooking workshops for børn i alderen 7-12 år i løbet af foråret 2016.

På workshoppen arbejder vi med scrapbooking og lærer at opsætte flotte layouts, arbejder med farvesammensætning og forskellige materialer.

Barnet skal selv medbringe et eller flere fotos (eller andet) til at lave et flot album med billeder og tekst og barnet får selvfølgelig sit færdige projekt med hjem. Barnets projekt kan f.eks. handle om en ferie, om barnet selv, et kæledyr eller noget helt andet. Materialer er inkluderet i prisen.

Mine workshops ligger i weekender og er i tidsrummet 10-16.15, så børnene har god tid til at dykke ned i de kreative processer. Der er stadig plads på holdet og du kan læse mere og booke en plads ved at klikke på billedet herunder :-)

Skærmbillede 2015-01-03 kl. 19.03.31.png

Jeg afholder også to wokshops for børn i papirbroderi – læs mere her

One thought on “Scrapbooking workshops for børn i KBH og Lyngby, forår 2016

Skriv et svar