Creative space

I december besøgte jeg sammen med en veninde det kreative keramikværksted Creative space på Gammel Kongevej hele to gange. Første gang var vi solgt og vi måtte afsted igen og lave endnu en julegave.

Konceptet er, at du køber en ting i keramik, som du maler i værkstedet. Værkstedet brænder din fine kreation, som du afhenter en uge efter. Jeg valgte at lave et fad første gang og en kop anden gang. Du booker bord for 2 timer og kan hurtigt få travlt alt efter dine ambitioner.

Det er en udfordring at male de fine sager, men det gik nu fint alligevel. Vi fik introduktion til konceptet og malingen, inden vi gik i gang og hvis vi manglede råd eller vejledning var personalet meget søde til at hjælpe os. Tilmed kan der købes lidt koldt eller varmt at drikke. Du sidder hyggeligt ved bordene sammen med andre og kan blive inspireret af eller beundre sidemandens kreative udfoldelser.

Det er et virkeligt hyggeligt sted, som jeg lige ville fortælle dig om. Du kan se lidt billeder herunder. Det kan klart anbefales og jeg synes det hele er til en god og fair pris og så er det bare vildt hyggeligt!

IMG_0710

IMG_0711

IMG_0713
IMG_0714

IMG_0716

IMG_0715

IMG_0717

IMG_0720

 

IMG_0721

IMG_0722

IMG_0723

 

IMG_0717
IMG_0943

Skriv et svar