Sengerand

Min veninde og jeg har i dag syet en fin sengerand til hendes lille dreng, som snart kommer til verden. Vi stod klar udenfor Stof 2000, da de åbnede i morges og så var det bare at gå i gang.

Det gik godt med at sy den og den blev så fin. Det, der drillede mest, var lukningen i enden, som ikke blev helt optimal, samt at få skummet ind i betrækket. Det tog sin tid – godt vi kunne hygge os imens :-)

Billeder fik jeg ikke taget mange af og dem jeg tog blev slet ikke gode, men nu lægger jeg dem op alligevel, så må jeg tage et bedre billede på et andet tidspunkt.

Vi brugte blå lagenlærred til den ene side og stoffet “Mountaintop poplin” til den anden. Det stod så fint til hinanden og den fine hvide tittekant gjorde sengeranden ekstra lækker. Vi synes, den blev helt Ferm-Living-agtig.

IMG_1113

 

30_0722_1095

Skriv et svar