Ærteposer med navn

En sød lille pige er blevet 1 år og i dag skal jeg være med til at fejre hende. Jeg har syet de her fine ærteposer til hende.

Ærteposer er lette at sy og de er super gode at lege med, når man ikke er så stor. Jeg har syet en pose for hvert bogstav i hendes navn. De er syet i forskelligt stof fra gemmerne og bogstaverne er klippet ud af strygestof. Ærteposerne er syet med en inderpose, så fyldet skulle helst ikke falde ud, hvis der går hul på den yderste pose – syvejledning findes her. Det ser jeg som en stor fordel. Fyldet er i øvrigt rørperler, hvilket gør at ærteposerne kan vaskes ved 30 grader. Poserne er syet på symaskine, men dog lukket helt i hånden.

Jeg har for noget tid siden syet en fin lille stofpose, som passede helt perfekt som ærtepose-pose, så den får hun også.

Jeg håber, de vil opfordre til hyggelig leg :-)

IMG_3456

IMG_3435

IMG_3445

IMG_3446
IMG_3466

IMG_3470

IMG_3462

Skriv et svar