Ballerina – papirbroderi

Jeg er blevet ret vild med at lave papirbroderier. Jeg startede ud med at sy i papir, da jeg begyndte at lave Donna-kort for mange år siden. Dem laver jeg stadig en gang i mellem.

Jeg synes, det er super hyggeligt, at sy i papir og det er tilmed nemt at tage med på farten, hvilket meget andet papir-kreativt ofte ikke er. Derfor vil jeg forsøge at øve mig lidt mere i den disciplin. Indtil videre har jeg mest arbejdet med at sy kanten af et motiv, men det er også muligt at fylde motivet ud på forskellige måder.

Fx har jeg lavet det her fødselsdagskort med en ballerina. Jeg fandt en silhuet af en ballerina på nettet, som jeg brugte som udgangspunkt for formen.

Jeg eksperimenterede lidt med hendes ballet-kjole og jeg synes, resultatet blev rigtig fint og flot.

Jeg har syet motivet i almindeligt karton og med almindelig broderi-tråd. Sy-tråd kan man også sagtens bruge. Jeg limede ballerinaen på noget guldfarvet karton, som stammer fra en gaveæske og puttede fine guld-bogstaver på.

IMG_1257

IMG_1260

IMG_1253

IMG_1263

Laver du papirbroderier?

Jeg har lavet en opslagstavle på Pinterest med inspiration til papirbroderi, du er velkommen til at følge med :-)

Skriv et svar