Mads Ræv

Jeg har været til fødselsdag i dag hos Mads, som blev 6 år.

Jeg lavede et ræve-kort til ham. Jeg synes, det blev rigtig fint. Ræve er vist ved at blive ret populære – ligesom ugler var engang. Det er dog ikke derfor, jeg kastede mig over ræven – jeg synes blot den var sød :-)

Skabelonen er et Donna-kort. Jeg har lige købt en stak nye skabeloner og det er sjovt at kaste sig over et nyt motiv.

Rævens dele er klippet i karton og vesten er af mønsterpapir. Rævens snude sidder på en klæbepude, hvilket gav en fin effekt. Indeni er samme mønsterpapir som vesten.

IMG_3603

IMG_3605

IMG_3604

IMG_3611

IMG_3609

IMG_3612

0 0 0 0 0

One Response

  1. Frida Ræv
    Frida Ræv at |

    […] Så blev Frida et helt år. Det er ret vildt, hvor meget sådan nogle små størrelser vokser og udvikler sig på ét år. Frida blev fejret i søndags med julehygge og gaver. Til min gave skulle der selvfølgelig være et kort og jeg kastede mig endnu engang over ræven, som jeg har lavet en enkelt gang før (se Mads Ræv her). […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.