Christiane

Endnu et papirbroderi fra min hånd. Denne gang et fødselsdagskort, som skulle bruges i starten af august, hvor Christiane havde fødselsdag. Jeg valgte at lave et hjerte med navn i midten og skabelonen lavede jeg i word efter inspiration på Pinterest. I word er der fine muligheder for at lave skabeloner til papirbroderier. Der findes måske mere avancerede måder at gøre det på, men for mig fungerer det rigtig fint. Skabelonen prikkede jeg over på hvidt karton og motivet blev syet med broderitråd, som du desuden kan finde i både Tiger og i Søstrene Grene. Kortet blev rigtig fint. Jeg limede det broderede motiv op på et kort – baggrundpapiret er fra Rie Elise Larsen og guldkanten er lavet af noget gavepapir. Det er godt at have et stort lager af forskelligt papir ;-)

IMG_3883 IMG_3892 IMG_3889

 

Tak fordi du kiggede forbi :-)

Skriv et svar