Pastelfarver

Et fint fødselsdagskort til en fin fødselar, der blev hele 8 år. Kortet er endnu et papirbroderi – I kan tro jeg øver mig meget i den disciplin :-)

Mønstret rundt om navnet har jeg fundet på Pinterest. Det satte jeg ind i word og lavede selv navnet midt i mønstret. Så printede jeg og så prikkede jeg derud af med min syl. Det med at prikke huller er ikke det sjoveste i projektet – det er nærmere det værste, så det gør jeg tit med nogle pauser, da det godt kan være hårdt for hånden.

Motivet er som altid syet i hånden og jeg synes det blev så fint! Som I kan se sidst i indlægget er jeg også begyndt at lave en pænere bagside. I starten fæstede jeg trådene med tape på bagsiden – ikke så pænt, men nemt. Nu hæfter jeg enderne med hinanden og det er nu også meget pænere. Selvom jeg ofte gemmer bagsiden væk, så er det rart at vide, at den er pæn :-) Papiret inde i kortet er fra et af mine Mollie Makes blade.

IMG_3898

IMG_3900

IMG_3895

IMG_3904

Fil_000

Skriv et svar