Frida Ræv

Så blev Frida et helt år. Det er ret vildt, hvor meget sådan nogle små størrelser vokser og udvikler sig på ét år. Frida blev fejret i søndags med julehygge og gaver. Til min gave skulle der selvfølgelig være et kort og jeg kastede mig endnu engang over ræven, som jeg har lavet en enkelt gang før (se Mads Ræv her).

Skabelonen er rigtig god og ræven får et meget fint udtryk, så det er nok ikke sidste gang, jeg kaster mig over den. Skabelonen er en Donna-skabelon. Dem har jeg efterhånden nogle stykker af og jeg synes det er så hyggeligt at lave dem. Jeg syr dem i hånden med hvid sy/broderitråd. Denne gang valgte jeg dog at bruge en lysegrøn tråd til rævens vest. Det blev rigtig fint og jeg må forsøge mig med det samme en anden gang :-)

img_4020

img_4016

img_4017

img_4012

Skriv et svar